Πολλοί προσπάθησαν να προσδιορίσουν τι ακριβώς κάνει το κοτόπουλο μας τόσο θελκτικό, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο.
Ορισμένοι πιστεύουν, πως αφήνοντας το κοτόπουλο στην μαρινάδα όλο το βράδυ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γεύση να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Άλλοι πιστεύουν πως είναι το λαδολέμονο που περιχύνουμε και το φρέσκο κεφαλοτύρι με το οποίο πασπαλίζουμε το κοτόπουλο όσο αυτό είναι ακόμα καυτό· και κάποιοι πιστεύουν πως είναι η τέχνη του ψησίματος μας με το ανοικτό κοτόπουλο πάνω στην σχάρα.
Εμείς λέμε πως είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!
Αυτό συμβαίνει διότι δεν είναι μόνο η γεύση σημαντική για εμάς. Προμηθευόμαστε τα κοτόπουλα μας από ελληνικές μονάδες παραγωγής προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι παραλαμβάνουμε ποιοτικά κοτόπουλα και πάντα φρέσκα, μα ποτέ κατεψυγμένα.
Έπειτα αφαιρούμε χειρωνακτικά το περιττό λίπος, τα μαρινάρουμε και παραμένουν 24 ώρες στην μαρινάδα μας. Στο τέλος η θράκα είναι αυτή που αφαιρεί ακόμη περισσότερο λίπος, δίνοντας ένα εξαιρετικά άπαχο, υγιεινό και νόστιμο κοτόπουλο.
Πιστεύουμε ότι η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την μεγαλύτερη διαφορά και με αυτόν τον γνώμονα προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε τις συνταγές μας.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Πολλοί προσπάθησαν να προσδιορίσουν τι ακριβώς κάνει το κοτόπουλο μας τόσο θελκτικό, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο.
Ορισμένοι πιστεύουν, πως αφήνοντας το κοτόπουλο στην μαρινάδα όλο το βράδυ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γεύση να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Άλλοι πιστεύουν πως είναι το λαδολέμονο που περιχύνουμε και το φρέσκο κεφαλοτύρι με το οποίο πασπαλίζουμε το κοτόπουλο όσο αυτό είναι ακόμα καυτό· και κάποιοι πιστεύουν πως είναι η τέχνη του ψησίματος μας με το ανοικτό κοτόπουλο πάνω στην σχάρα.
Εμείς λέμε πως είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!
Αυτό συμβαίνει διότι δεν είναι μόνο η γεύση σημαντική για εμάς. Προμηθευόμαστε τα κοτόπουλα μας από ελληνικές μονάδες παραγωγής προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι παραλαμβάνουμε ποιοτικά κοτόπουλα και πάντα φρέσκα, μα ποτέ κατεψυγμένα.
Έπειτα αφαιρούμε χειρωνακτικά το περιττό λίπος, τα μαρινάρουμε και παραμένουν 24 ώρες στην μαρινάδα μας. Στο τέλος η θράκα είναι αυτή που αφαιρεί ακόμη περισσότερο λίπος, δίνοντας ένα εξαιρετικά άπαχο, υγιεινό και νόστιμο κοτόπουλο.
Πιστεύουμε ότι η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την μεγαλύτερη διαφορά και με αυτόν τον γνώμονα προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε τις συνταγές μας.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.
Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα εστιατόρια μας. Επίσης θα βρείτε έναν χάρτη στον οποίο εντοπίζετε τα εστιατόρια μας και τις περιοχές στις οποίες αποστέλλουμε τα είδη μας και σε πακέτο.
Με παρέα ή χωρίς, στον Φημισμένο Κόκορα η ατμόσφαιρα είναι ανθρώπινη και οικογενειακή.
Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε προσωπικά σε ένα από τα εστιατόρια μας.
Εδώ θα βρείτε λίγα λόγια για την ιστορία των εστιατορίων μας. Επίσης θα βρείτε ένα μικρό βίντεο το οποίο τραβήχτηκε στο εστιατόριο μας στην άνω τούμπα καθώς και μια μικρή συλλογή από φωτογραφίες.
Ανακαλύψτε την νέα μας εφαρμογή για συσκευές Android & tablet. Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε τα εδέσματα μας εύκολα & γρήγορα, απευθείας από το smartphone ή και το tablet σας.
Ανακαλύψτε την νέα μας εφαρμογή για συσκευές iOS & iPad. Τώρα μπορείτε να παραγγείλετε τα εδέσματα μας εύκολα & γρήγορα, απευθείας από το iPhone ή και το iPad σας.