Πολλοί προσπάθησαν να προσδιορίσουν τι ακριβώς κάνει το κοτόπουλο μας τόσο θελκτικό, αλλά δεν είναι κάτι εύκολο.
Ορισμένοι πιστεύουν, πως αφήνοντας το κοτόπουλο στην μαρινάδα όλο το βράδυ, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γεύση να φτάνει μέχρι το κόκκαλο. Άλλοι πιστεύουν πως είναι το λαδολέμονο που περιχύνουμε και το φρέσκο κεφαλοτύρι με το οποίο πασπαλίζουμε το κοτόπουλο όσο αυτό είναι ακόμα καυτό· και κάποιοι πιστεύουν πως είναι η τέχνη του ψησίματος μας με το ανοικτό κοτόπουλο πάνω στην σχάρα.
Εμείς λέμε πως είναι όλα αυτά και ακόμα περισσότερα!
Αυτό συμβαίνει διότι δεν είναι μόνο η γεύση σημαντική για εμάς. Προμηθευόμαστε τα κοτόπουλα μας από ελληνικές μονάδες παραγωγής προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι παραλαμβάνουμε ποιοτικά κοτόπουλα και πάντα φρέσκα, μα ποτέ κατεψυγμένα.
Έπειτα αφαιρούμε χειρωνακτικά το περιττό λίπος, τα μαρινάρουμε και παραμένουν 24 ώρες στην μαρινάδα μας. Στο τέλος η θράκα είναι αυτή που αφαιρεί ακόμη περισσότερο λίπος, δίνοντας ένα εξαιρετικά άπαχο, υγιεινό και νόστιμο κοτόπουλο.
Πιστεύουμε ότι η παραμικρή λεπτομέρεια κάνει την μεγαλύτερη διαφορά και με αυτόν τον γνώμονα προσπαθούμε πάντα να εξελίσσουμε τις συνταγές μας.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.